Natuurlijke materialen Gecertificeerd Kwaliteit boven massa Echt leder Gratis verzending
230 reviews
9

Weg met de saaie zorgklomp: onderscheid je met onze kleurrijke designs

Ben je klaar met die witte, saaie zorgklompen? Ga voor een onderscheidende klomp van Bianco Molina en stap opvallend de dag door.

Je kent ze wel: die saaie, witte zorgklompen. En dat terwijl je je al vermomd over je afdeling verplaatst… Het is tijd voor een opvallende, onderscheidende klomp onder je werkkleding. De motieven van Bianco Molina staan garant voor een opvallende look. Ideaal als niemand op de afdeling je nog herkent met je isolerende jas, mondkapje, spatbril en haarnetje!

Val op ondanks beschermende kleding 

In deze tijden van COVID, of corona, loop je er als medisch professional soms als een mummie bij: door alle beschermende kleding ben je amper nog herkenbaar voor je collegaā€™s en patiĆ«nten. Maar, dat hoeft niet langer. Met de kleurrijke, comfortabele designs van Bianco Molina onderscheid je je met je voetenwerk van de rest van de afdeling.

Onlangs lazen we nog dat Bussumse tatoeĆ«erders de zorgklompen van medisch personeel hebben gepimpt. Nu hebben we niet allemaal een tatoeĆ«erder op de hoek zitten die de zorg een warm hart toedraagt, dus gelukkig is er een alternatief. In ons assortiment zorgklompen vind je modellen met frisse, originele, opvallende en kleurrijke designs. 

Frisse, originele en kleurrijke designs 

De Donna bijvoorbeeld is een kleurrijke klomp, met een zomers bloemenmotief. De vlinders in het motief en de fris gekleurde hiel maken deze zorgklomp tot een vrolijke, opvallende verschijning. 

Of neem de Bella Premium: als je voor goud gaat, is dit je keuze! Een glanzend model waarmee je schitterend de dag door stapt. Zowel geschikt voor op het werk als voor thuis, in de tuin, aan het zwembad of op vakantie. 

Meer inspirerende ontwerpen vind je in ons productoverzicht.  

Kwaliteit voor elke zorgklomp 

Welke klomp je ook kiest, je kunt bij Comfortklompen.nl altijd rekenen op de kwaliteit en innovativiteit van Bianco Molina. Al onze klompen zijn van 100% natuurlijk materiaal en kenmerken zich door bijvoorbeeld een luchtondersteunende of geveerde hak. Wij leveren kwaliteit: daar staan we voor. 

Heb je nu zelf nog een idee voor een mooi ontwerp? Laat het ons weten. 

In ons assortiment vind je overigens niet alleen zorgklompen: veel modellen zijn geschikt voor onder je vrijetijdskleding. Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe, opvallende zorgklomp!

Andere blogberichten

Natuurlijke materialen
Gecertificeerd
Kwaliteit boven massa
Echt leder

© 2023 Comfort Klompen