Natuurlijke materialen Gecertificeerd Kwaliteit boven massa Echt leder Gratis verzending
238 reviews
9

Zorgklompen kopen: dit zijn de aandachtspunten

Als je goede, comfortabele een duurzame zorgklompen zoekt, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Wij zetten ze voor je op een rij.

Op zoek naar goede, comfortabele en duurzame zorgklompen? Je staat veel en goed schoeisel is een belangrijke voorwaarde om je werk goed te kunnen doen. Bij aankoop van je zorgklompen kun je het beste op een paar dingen letten. Dan doe je een aankoop waar je heel veel plezier van zult hebben! 

Specifieke richtlijnen medische omgeving 

De zorgklompen van Bianco Molina zijn hoogwaardige, handgemaakte klompen van volledig natuurlijke materialen. In een medische organisatie gelden mogelijk specifieke richtlijnen of eisen voor het schoeisel. U kunt ons altijd mailen met de specifieke richtlijnen van uw organisatie: dan toetsen wij deze aan het assortiment. 

Typen zorgklomp: freestep, luchtondersteund, geveerd 

Het is handig om te weten dat je een aantal typen zorgklompen in ons assortiment kunt vinden. Ten eerste verkopen we zorgklompen met een open hiel en zorgklompen met een hielband. Ten tweede zijn er een aantal verschillen in de zolen:

  • Zorgklomp reguliere zool: freestep klomp
  • Zorgklomp met luchtzool: luchtondersteunde klomp
  • Zorgklomp met verende zool: geveerde klompen

Het is goed jezelf af te vragen welke klomp jou het meeste comfort biedt. Misschien heb je al ervaring met een bepaalde klomp en wil je die opnieuw gaan dragen. Heb je nog niet eerder zorgklompen gedragen? Dan is het goed om je te realiseren dat een luchtondersteunde klomp ideaal is als je veel staat en een geveerde klomp juist als je veel loopt. De geveerde technologie is vergelijkbaar met die van een klapschaats en heeft zich, in een andere vorm natuurlijk, ook onder marathonlopers bewezen. 

De pasvorm van onze klompen is universeel. Of je nu brede of smalle voeten hebt: daar hoef je je geen zorgen over te maken. 

De juiste maat 

Uiteraard is het verstandig de juiste maat te bestellen. Onze ervaring is dat de Bianco Molina klompen qua maatvoering goed kloppen. Je kunt dus gewoon je eigen maat bestellen!

Prijs

We verkopen bij comfortklompen.nl klompen voor verschillende prijzen. De medische zorgklompen zijn over het algemeen wat hoger geprijsd, omdat deze na diverse keuringen aan strengere richtlijnen voldoen. Hygiëne is uiteraard belangrijk, een zorgklomp moet makkelijk en goed schoon te maken zijn. Het laatste wat je wilt is dat je ongemerkt bacteriën verspreid op je werkplek. Ook vloeistoffen en vuil moeten eenvoudig van de klompen te verwijderen zijn, dat kan dankzij onze klompen van 100% natuurlijk materiaal. 

Draagcomfort dankzij thermische vorming en 100% leder

Je wilt natuurlijk een klomp die lekker zit. Hoewel dat voor een deel erg persoonlijk is, draagt de kwaliteit van onze Bianco Molina klompen erg bij aan het draagcomfort. Dit zit ‘m vooral in de thermisch gevormde basis en het 100% lederen materiaal: ook de binnenkant van de schacht is dus van 100% leder. Dat maakt je werkdag als medisch professional een stukje meer comfortabel. 

Houdingscorrectie dankzij de juiste zool

Een verkeerde houding is funest, zeker op lange termijn. Dat kan leiden tot klachten, zoals rug-, spier- en gewrichtspijn. Door zorgklompen met houdingscorrectie aan te schaffen, voorkom je een boel ellende. Deze klompen helpen je subtiel om de juiste houding aan te nemen. De luchtondersteunde en geveerde zolen zorgen dat je minder snel gaat hangen in je klomp, met een betere houding en een vermindering van klachten als gevolg. 

Antislip 

Als je veel loopt, is antislip een vereiste. Zeker op vochtige of gladde vloeren wil je liever geen uitglijder maken! Koop daarom een zorgklomp met een goed antislip-profiel in de zool. 

Waterdichtheid 

Als je veel op natte vloeren werkt, of patiënten helpt met douchen bijvoorbeeld, dan is een waterdichte klomp natuurlijk erg prettig. Houd daar rekening mee bij het kopen van je nieuwe zorgklompen. 

Zorgklompen kopen bij Comfortklompen.nl
Veel om over na te denken, maar geen zorgen: de klompen in ons assortiment zijn stuk voor stuk duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Daar staan we voor. Heb je nog vragen over de juiste klomp voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe zorgklompen!

Andere blogberichten

Natuurlijke materialen
Gecertificeerd
Kwaliteit boven massa
Echt leder

© 2023 Comfort Klompen