Natuurlijke materialen Gecertificeerd Kwaliteit boven massa Echt leder Gratis verzending
238 reviews
9

Garantie en Klachten

Wij proberen je bestelling altijd zo zorgvuldig mogelijk te verwerken. Helaas gaat er ook wel eens iets niet helemaal naar wens. Op dat moment vinden we het fijn als je contact opneemt met onze klantenservice. Zij zijn er om je te helpen en zorgen ervoor dat je klacht wordt opgelost.

Alle bestellingen worden voor verzending door ons gecontroleerd. Op iedere doos die ons magazijn verlaat vind je dan ook een sticker waarop staat dat het product handmatig is gecontroleerd. Dit is onze eigen unieke kwaliteitsgarantie. Het is nog niet voorgekomen dat een product geretourneerd is omdat de kwaliteit niet deugde. Als je toch een probleem ervaart met de ontvangen producten, laat het ons dan zeker weten. Dan lossen we het samen op!

Onze klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 085 2020 192 of per mail op klantenservice@comfortklompen.nl.

We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Natuurlijke materialen
Gecertificeerd
Kwaliteit boven massa
Echt leder

© 2023 Comfort Klompen