Natuurlijke materialen Gecertificeerd Kwaliteit boven massa Echt leder Gratis verzending
238 reviews
9

Over ons

Kwaliteit, comfort en innovatie: daar stáán we voor bij Comfortklompen.nl. Wij vinden dat medisch personeel het beste schoeisel verdient. En dat het er ook nog eens fraai uit mag zien.

In ons assortiment van Bianco Molina vind je niet alleen moderne, duurzame zorgklompen met innovatieve technieken: onze klompen zijn ook nog eens voorzien van frisse, opvallende en originele designs.

In onze collectie vind je innovaties als de geveerde en luchtondersteunde zool. Dit zorgt niet alleen voor een ultiem draagcomfort, het verbetert ook je houding. Hiermee verminder je op termijn klachten die kunnen ontstaan als gevolg van een verkeerde houding, zoals rug-, spier- en gewrichtspijn.

Sinds 12 september 2019 zijn onze producten gecertificeerd met de Europese CE-markering en voldoen ze officieel aan de gestelde Europese kwaliteitseisen.

Onze klompen zijn van 100% natuurlijk materiaal. Van beukenhout en runderleer tot Italiaanse Kenda lijm op waterbasis. Er zijn dus geen schadelijke chemicaliën verwerkt in onze producten.

Exclusieve aanbieder Bianco Molina klompen

Comfortklompen.nl is de exclusieve aanbieder van de gepatenteerde Bianco Molina clogs (klompen) in Nederland. Dit beroemde Europese merk produceert al meer dan 25 jaar hoogwaardig en handgemaakt schoeisel. Inmiddels is het merk ook gespecialiseerd in klompen die primair bedoeld zijn voor medisch personeel en voor iedereen die lang op de werkvloer staat. Dat past perfect binnen onze missie om kwaliteit, comfort en innovatie te kunnen bieden.

Bekijk producten

Kwaliteit, comfort en innovatie: daar stáán we voor

Kwaliteit, comfort en innovatie: daar stáán we voor bij Comfortklompen.nl. Wij vinden dat medisch personeel het beste schoeisel verdient. En dat het er ook nog eens fraai uit mag zien. In ons assortiment van Bianco Molina vind je dus niet alleen moderne, duurzame zorgklompen met innovatieve technieken: onze klompen zijn ook nog eens voorzien van frisse, opvallende en originele designs.

Onze kwaliteitsgaranties

Comfort Klompen werkt met volledig natuurlijke materialen, natuurlijk rundleer voor de schacht en de binnen voering. Ook zijn we een gecertificeerd bedrijf.

Bekijk producten
Natuurlijke materialen
Gecertificeerd
Kwaliteit boven massa
Echt leder

© 2023 Comfort Klompen