Natuurlijke materialen Gecertificeerd Kwaliteit boven massa Echt leder Gratis verzending
238 reviews
9

Retourneren

Alle aangeboden artikelen zijn zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw als mogelijk getoond en beschreven. Kleine afwijkingen, bijvoorbeeld kleuren op een beeldscherm t.o.v. de praktijk, zijn echter mogelijk.  

Pasvormen en maten kunnen altijd enigszins afwijken, zeker bij handgemaakte producten. Onze productie gaat immers uit van gemiddelden en iedere voet kan weer net een beetje anders zijn. 

Retourneren 

Uiteraard is het voor ons belangrijk dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Wil je je bestelling toch binnen 14 dagen retourneren, dan gaan we dit zo snel mogelijk voor je verwerken. Wij wijzen je er graag op dat je het recht hebt om de bestelling binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, te retourneren. Daarbij geldt dat je binnen 14 dagen na ontvangst je retour aan moet melden. Nadat je retour is aangemeld heb je nog 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen.

Wij willen je vriendelijk vragen de onderstaande procedure te volgen. Je aankoopbedrag ontvang je dan uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst retour. 

Stap 1: stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@comfortklompen.nl 
Zet in het onderwerp ; RETOUR + je factuurnummer. 

Stap 2: download het retourformulier, vul het in en stop het in de schoendoos. 

Stap 3: verpak de doos in de oorspronkelijk plastic verpakking en plak die goed dicht. 

Stap 4: stuur je bestelling binnen 14 dagen na je retourmelding naar het onderstaande adres : 

Comfortklompen.nl 
T.a.v. retouren 
Kerkstraat 36 
5981 CG Panningen 

Indien de geretourneerde producten of de doos is beschadigd, zullen we de bijbehorende kosten in mindering brengen op het terug te storten bedrag. 

Stap 5: lever uw zending af en laat het frankeren bij het door jou gekozen verzendpunt. 

Uiteraard is het belangrijk om het verzendbewijs goed te bewaren totdat de retour/omruiling is afgerond. 

Voorwaarden 

De klompen mogen alleen zijn gepast (niet gedragen!), bij voorkeur met sokken aan. Klompen met gebruikssporen kunnen niet worden geretourneerd. Verstuur de klompen in originele verpakking en voorzien van de originele labels terug naar ons.  

Wanneer je een artikel wilt ruilen/retourneren, zijn de retourkosten voor jezelf en vragen we je het pakket zelf te versturen. Alle heenkosten van de verzendingen zijn voor onze rekening. 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bestelbedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt op de rekening (of betaalmethode) waarmee betaald is. De verzendkosten voor de heenzending zijn voor onze rekening en worden niet ingehouden. Je betaalt enkel zelf de verzendkosten van de retourzending.

Download retourformulier
Natuurlijke materialen
Gecertificeerd
Kwaliteit boven massa
Echt leder

© 2023 Comfort Klompen